Hinnasto yksityisille

Yleistä
Kuvausaikaa studiolla on 30-60 min. kuvauksesta riippuen. Varatun kuvausajan puitteissa on mahdollista vaihtaa asukokonaisuutta. Kuvaaja valitsee otetuista kuvista etukäteen parhaat palat, ja saat useampia koevedoksia eli käsittelemättömiä ”raakakuvia”, joista valitessa kannattaa kiinnittää huomiota asentoihin ja ilmeisiin. Tilaamasi kuvatulosteet (esim. paperikuvat pohjustettuna, canvas-taulut yms.) käsittelemme ja toimitamme ne kotiisi tai voit noutaa ne studioltamme.

Erilaisia kuvatulosteita voit tilata erillisen hinnaston mukaan, kun saat kuvavedokset. (Huom! mikäli sinulla on erityistoiveita kuvankäsittelyn suhteen, ilmoita niistä aina tilauksen yhteydessä tai jo, kun olet kuvauksessa). Kuvatulosteisiin lisätään aina studion logosigneeraus/vuosiluku.

Studiokuvauksien hintaan sisältyy 1 valokuvatuloste (14x18cm/13x19cm) tai mikäli haluat kuvan nettikäyttöön, saat vaihtoehtoisesti 1 sähköisen kuvan käsiteltynä (72dpi 600px) – sähköiset printtilaatuiset kuvat, pyydä tarjous.

Kuvaustaustat studiolla
Kuvaustausta valitaan asiakkaan toiveen mukaan. Tausta voidaan kuvausajan puitteissa vaihtaa toiseen.

Kuvausajan ylittyminen
Mikäli kuvausaika venyisi yli varatun kuvausajan, voidaan jatkaa, jos kuvaajan aikatauluun sopii tai varataan kuvaukseen uusi aika. Pidentyneestä kuvausajasta veloitetaan hinnaston mukaisesti -30%.

Tule käymään!
Kuvaukseen valmistautumisessa voi auttaa, kun käväiset studiolla tutustumassa etukäteen. Laita viestiä studiokuva@elido.fi tai soita 010 666 9910, niin sovitaan aika. Käynti on veloitukseton eikä edellytä tilaamista.

AJANVARAUS
Huomaathan, että meillä voit käydä kuvauksissa myös iltaisin ja viikonloppuisin ilman lisämaksuja!

Tutustuthan myös toimitusehtoihin ja alan käytäntöihin.

Muotokuvaus 119 €
– virallisempi tai rennompi muotokuvaus, merkkipäiväkuvaus

Lapsikuvaus 99 €
– studiomme rekvisiitta on kuvauksen ajan käytössäsi ja voit tuoda omia.
– sisaruslisä 29 € / sisarus

Perhekuvaus 159 € (max 5 hlöä, seuraavat 29 €/hlö)

Lapsi- ja perhekuvaus 210 €

Lemmikkikuvaus 99 € (pelkkä lemmikki) ja
Lemmikki-omistaja-kuvaus 119 €

– kuvaajamme on tottunut eläimiin (hevoset, koirat, kissat, marsut, hamsterit, käärmeet jne.)

Valmistujaiskuvaus, yo-kuvaus, rippikuvaus, harrastuskuvaus 109 €

Tapahtumakuvaus tai kuvausprojektit
– sovitaan ja hinnoitellaan erikseen, kysy lisää

Häämuotokuvaus studiolla 189 €

Kuvaus miljöössä
Kun kuvaus tapahtuu miljöössä, on miljöölisä 60 €.
Jos matka alle 30 km studiolta, ei veloiteta erillistä km-korvausta. Sen ylittävästä matkasta 0,80 €/km. Kuvausaika 30-60 min (ks. kohta ”Kuvausajan ylittyminen”). Jos haluat suoraan varata pidemmän kuvausajan, sovitaan siitä erikseen. Mikäli matka on yli 30 km, veloitetaan myös matka-ajasta, kysy lisää.

Upeita muotokuvia Sinusta

Muotokuvat & stailaus
Henkilökuvilla on monipuolista käyttöä: merkkipäivät, perhealbumit, yritysviestintä, sosiaalinen media. Ikuista itsesi, perheesi, lemmikkisi. Anna itsestäsi luotettava ensivaikutelma CV:ssä. Pukeudu asuun/väriin, joka korostaa hyviä puoliasi. Voit aina ottaa mukaasi jotain rekvisiittaa, jonka haluat mukaan kuvaukseen (huivi, esine, kukkia tmv.) – tai ideoidaan yhdessä. Kuvista voidaan myös tehdä monenlaisia kuvatulosteita, tauluja sekä kutsu- ja kiitoskortteja. Valokuvaukseen voit tulla itsenäsi, omissa kuvausvaatteissa. Jos kuitenkin haluat jotain erilaista, tiesithän, että mahtavan, maan laajimman asuvalikoiman löydät samasta Klondyke-talosta – glamouria, pukuja eri vuosikymmeniltä, satoja naamiaisasuja. Kysy lisää!

Studioon voit tulla “sellaisena kuin olet”, voit meikata itse tai voit varata meiltä meikkauksen – ja jopa näyttävämmät fantasiamaskeeraukset saat meiltä. Kysy lisää!

Kauneus- tai efektistailaukset

Efektistailaus
Erikoismaskeeraukset, erikoisefektit ja erikoisstailaukset.
Kuvaus-/stailausajan varaukset ja tiedustelut,
p. 010 666 9910

Hemmotteluillat
Studiokuva Elido auttaa Sinua korostamaan parhaita puoliasi. Saat juhlailmeen maskeeraajan ammattitaitoisissa käsissä. Maskeeraaja auttaa niin meikin kuin hiuksienkin kanssa. Lopuksi upea ilme ikuistetaan laadukkaalla studiokuvalla, jota on helppo käyttää netissä – kuten vaikka Facebookissa.

Tervetuloa Studiokuva Elidoon ikuistamaan itsesi parhaimmillasi! Kysy lisää: puh. 010 666 9910
– näytämme kauneutesi –